miercuri, 12 octombrie 2011

Alb-verde...



8 comentarii:

  1. E aproape perfect. Culorile sunt perfect armonizate. Florile sunt perfect facute. Incarcat nu e ( e undeva la limita ).
    Singura bubita este ca e o idee disproportionat : tortul mititel si florile voluminoase. Cel putin asa se vede din poze. Daca florile ar fi fost o idee maimici ( nu ma pricep la flori, da' niste chestii de marime medie, gardenii ), parca ar fi fost mai proportionat.

    Nu-ti fa griji : arata minunat si asa. E cel mai frumos tort care l-ai pus pe blog pana acuma.
    Din curiozitate : cum arata inauntru ? Ce fel de crema si ce fel de blat ?

    Ce zici de un tort cu glazura de ciocolata si decorat cu crengute si frunze de artar ( ca alea arata fantastic toamna : cu rosu, maro, galben, etc ) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un tort elegant ! Imi place! Faci niste flori SUPERBE!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc tuturor!
    Feed back-ul vostru e important pt.mine.
    Cu modelarea florilor ma simt cel mai confortabil, parca le 'simt' ceva mai bine...:)

    @Tzipi:
    Ai vazut defectul si de data asta...:)))))
    Asa este, dar tortul asta este facut pe un blat gata pregatit de vecina mea, care voia sa faca un cadou si mi l-a adus gata copt, doar sa i-l ornez. Florile erau facute deja, nu pt.tortul asta in mod special...este prima mea incercare de orhidee...:)) Ea voia un tort, acolo, cu o floare pe el...Si cum nu puteam sa fac mare lucru, i-am pus orhideele...
    Ideea cu tortul glazurat cu ciocolata si decorat cu frunze imi place doar partial...combinatia de ciocolata cu pasta de zahar mie, personal, nu-mi place...M-am gandit si eu la frunze de toamna, mi-am si pregatit niste mulaje pt.nervuri, dar cred ca le voi pune tot pe fondant...colorat maro...:)) Ceva mai incolo, inca mai am niste obligatii de onorat.
    Si era gata-gata sa uit: in interior, tortul asta este blat din pandispan, insiropat cu sirop caramel si crema de ciocolata.

    Pentru toate vizitatoarele mele, o zi extraordinara! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu habar n-am din ce se fac florile : vorbeam de efectul vizual ( nu imi imaginam ca cineva ar manca florile si glazura aia colorata). Apoi, atunci poti face glazura din pasta de zahar colorata intr-o culoare adiacenta frunzelor. Zic si eu ...

    Cat despre defect ... e minor... multi vad, putin pricep. Nu ma intreba cata lume ma uraste pentru simtul meu critic ( ei nu se pot abtine sa-mi ceara parerea, iar eu nu ma pot abtine sa nu spun ce gandesc ).

    O zi frumoasa si tie, si spor la torturi, ca devin tot mai frumoase, pe zi ce trece !

    RăspundețiȘtergere
  5. @Tzipi:
    :))))...'simt critic' zici...sufar si eu de chestia asta...si mi l-am exprimat multa vreme...si nu mi-a fost usor intotdeauna...
    Acum ma mai abtin CAND POT!!!
    Interventiile tale la mine pe blog, chiar daca sunt uneori dure si imi dau o strangere de inima in prima faza, mi-au folosit in mod deosebit.
    Intr-un fel vezi atunci cand realizezi pas cu pas un ansamblu si altfel apare totul pt.privitorul care nu a asistat la procesul 'facerii'...:)) Asa ca imi prind bine parerile tale.
    Deci: multumesc ca iti dedici clipe pretioase muncii mele si astept ziua cand voi face tortul care sa-ti placa 100%...:))

    RăspundețiȘtergere