marți, 15 noiembrie 2011

Bonsai...

 


Un bonsai din fondant, intr-un vas din tort Dobos.

21 de comentarii:

  1. Ce minunatie....FELICITARI!!!!!
    O seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos! Bravo ca ai incercat ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow,superb,felicitari pentru ideie,felicitari pentru frumoasa realizare,sa ai o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos e un pic altfel decat celelalte torturi felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Woooow! Super, draga mea! Ceva inedit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc tuturor! Bonsaiul este una dintre plantele mele dragi. Dar ingrijirea unui bonsai este dificila...eu inca nu i-am putut patrunde secretele...Asa ca am zis sa incerc cu unul din zahar, poate ca iese ceva...:)
    Va imbratisez si va doresc sa aveti o zi muuuuult mai buna decat a mea...eu nu ma simt prea bine azi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb Marinela, am ramas cu gura cascata , o adevarata arta! Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. La prima vedere am crezut ca este real. Sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nico, Adela, Dan si Ionela, va multumesc! In primul rand, pt.ca ma vizitati, apoi pt.feed-back...:)
    O noapte calda si linistita sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, nu pot sa cred ca e pe bune ! Ciar ca e perfect ! Daca nu ai fi scris ca-i tort, ma jur ca nu m-as fi prins pana n-as fi facut pozele mari, ca sa ma uit la frunze !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu daca ai vazut blogul asta cu torturi : fata aretehnica foarte buna, insa n-are simt estetic. Da' nu-i bai ... gasesti acolo tot felul de modele super-dragute : doarca trebuiesc luate separat si recombinate, ca sa dea bine.
    Cred ca asta e singurul ei tort elegant http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/09/tort-de-vacanta-torta-delle-vacanze.html

    Am vazut la ea o tehnica foarte frumoasa de ornare, in stil filigran ( nu stiu daca e ciocolata alba sau pasta de zahar, ca nu ma pricep ): filigran din asta de pe marginea tortului ( daca nu i-ar fi pus pe margine bulinele alea portocalii, ar fi aratat mult mai bine ) http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/06/tort-bounty-torta-bounty.html

    Ma gandesc ca poate te ajuta tehnica ei de filigran si modelele de flori ( chiar are flori frumoase ).

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, am vazut, o am in lista de bloguri...
    Tehnica aceea despre care spui e o chestie pe care mi-am propus deja s-o incerc, dar nu i-a venit vremea...inca...Se foloseste Royal Icing, eu inca nu am lucrat cu asa ceva...
    Dora este o fata foarte indemanatica si, din cate am vazut pe culinar.ro, nu este o 'secretoasa'...lucreaza de ani multi...am gasit postari din anii anteriori in care isi dezvaluie micile sau marile 'taine' ale lucrului cu icing-ul.
    Eu iti multumesc pt.bunavointa si pentru interes, ma bucur ori de cate ori imi lasi mesaj, chiar si atunci cand ma 'taxezi' aspru...
    Interventiile tale m-au facut sa fiu mult mai atenta la niste lucruri pe care nu le constientizam...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. superb tort,e perfect,daca as fi vazut doar fotografia fara sa spui ca e tort ,as fi crezut ca e adevarat bonsai.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, Lissa! Ma onoreaza vizita si aprecierile tale!
    Tort Dobos e vasul...dupa reteta ta...;)

    RăspundețiȘtergere
  15. nu pot sa spun decat inca o data wow....Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel 'wow' spune multe...:) Multumesc pentru toata 'incarcatura' lui...:)

      Ștergere