sâmbătă, 12 noiembrie 2011

...flori...


Tort Dobos, dupa reteta Lissei (http://torturilelissei.blogspot.com/2010/08/tort-dobos.html), invelit in fondant.

14 comentarii:

  1. I de o simplitate extraordinar de frumoasa! Ador florile si este superb tortul! Pup cu drag! Sper sa nu mai am probleme cu calculatorul sa pot veni la fiecare postare!:) Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc,Adela si Nico, voi sunteti prietenele mele fidele...:)
    Va doresc o duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos, un alt tort reusit. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Crede-ma ca e perfect ! Ti-am zis eu, ca de la o vreme, joci in alta liga : a profesionistilor ! Pana acum, asta e cel mai frumos tort care l-ai facut. Da' ce are in el ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Observatie minora : parca daca in locul funditei ai fi pus aceeasi panglica, insa de jur imprejurul tortului, parca ar fi fost mai elegant.
    Ori funda, ori flori : amandoua cred ca sunt antagonice.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Tzipi:
    :))))))
    Chiar daca acum nu sunt intr-o dispozitie in care sa rad prea usor, tu m-ai bucurat cu adevarat!
    Pana la urma, parerile sunt doar pareri, dar, de la tine, care esti exigenta intruchipata si 'nemiloasul' meu critic, chestia asta imi pica bine!
    Imi place povestea cu 'liga'...:)))
    Pai...eu chiar in 'liga profesionistilor' vreau sa ajung...;) Doar ca pasii mei sunt mici...mai e mult pana departe...
    In ce priveste interiorul, am sa completez postarea...
    Iar in privinta fundei, urmeaza sa postez un alt tort, facut aseara...Am anticipat...panglica nu mai are funda...:))
    Iti multumesc, Tzipi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa orhideea,ar tortul este asa de delicat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb!Faci niste flori fff frumos! Imi place! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, Nina! Cred ca 'simt' florile mai bine decat alte lucruri...

    RăspundețiȘtergere
  10. Este foarte frumos.Cred ca e si foarte gustos. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Lily, sa stii ca a iesit chiar foarte gustos!
    Mie nu-mi placea ideea de Dobos, aveam impresia ca e complicat cu foile...:))
    Dar am gasit reteta Lissei...se lucreaza foarte repede, reteta e f.simpla, iar rezultatul m-a multumit pe deplin: foi fragede, crema gustoasa...

    RăspundețiȘtergere