duminică, 5 februarie 2012

Cine ma poate lamuri?

Poate sunteti mai priceputi/pricepute decat mine...:)
Aveam deschisa o 'lista de bloguri'...care, din senin, A DISPARUT! Pur si simplu nu mai exista!
Am cautat peste tot, prin Design, Setari...pe unde n-am cautat???!!!...Nimic!
Imi vine sa mor de ciuda!
Am deschis acum alta lista, dar va dura o vreme pana imi voi recupera lista veche...bineinteles, incompleta...
Imi vine sa mor de ciuda!
Oare nu exista nici o cale sa recuperez ceva?

6 comentarii:

  1. Imi pare rau, nu se mai poate face nimic. De stiut pe viitor sa mai faci si un export (salvare blog) pe local din care se poate restaura blogul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti incerca sa dati "restore" cu o data anterioara celei in care v-au disparut datele. Dar, atentie, puteti recupera ce ati pierdut dar nu le veti mai avea pe cele postate dupa, de aceea va sfatuiesc sa salvati intai undeva, postarile recente si apoi faceti "restore"
    Sper sa va foloseasca.
    Emilia Stanescu

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi mult am dat o raita prin blogul tau imi place f mult ca esti o floorareasa buna sigur o sa ma inspir si o sa incerc florile tale si daca aivrea sami urmaresti evolutia si sami zici si mie cum e as avea multe intrebari dar4 acuma nu e timp as vrea totusi sa stiu ce material e acela din care ai facut globul sa apropo de ce tio dosparut ,zice baiatul meu ca tre sa vezi un informatician si sigur o sa poata recupera dar zice ca o sa coste ceva timp si bani asa ca tu hotarasti daca merita mersi inca odate

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Mia! si tie, si baiatului tau...intre timp, am gasit o oarecare rezolvare problemei mele...multe dintre ele sunt salvate si pe Google Reader...:)
    Materialul pe care l-am folosit este isomalt, se prelucreaza la cald.
    In legatura cu florile, daca vei intra pe tutoriale, ai sa vezi care sunt pasii...Lucrezi urmarind filmuletele...Daca o sa pot sa-ti fiu de ajutor...cu drag!

    RăspundețiȘtergere