joi, 16 februarie 2012

Tort 'Flori de maces'...in evolutie...

27 de comentarii:

  1. Superb!Finete si rafinament!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai simtit sa spui asta...am incercat niste flori fine pt.o fata fina...:)

      Ștergere
  2. superbe !musai sa vin pana in Beclean nu imi dau seama cum le faceti asa de perfecte va admir din suflet pupici si sa aveti spor

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat sunt de finute si elegante.Superb tortul.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari ptr. tutorial.

    Acu' ca tot ai incurajat dialogul.... tin-te bine. ;-)

    Pentru o persoana care deabea si-a descoperit aceasta pasiune afirm cu mina pe inima ca ai un mare potential. Sfatul meu este sa folosesti intotdeauna numai produse de calitate, produse dedicate (pasta speciala ptr. flori; eu o fac cu gum tex) si daca doresti sa dai o tinuta corecta torturilor tale, sa acorzi o atentie deosebita barotarii acestora. O alta problema intilnita de noi a fost aceea ca, oricit de mult te-ai stradui, un tort cu mousse de orice natura sau torturi cu fructe a caror baza este frisca, nu vor avea niciodata o tinuta corecta. Chiar daca imediat dupa imbracat (vorbesc de cele imbracate in pasta de zahar) vor arata perfect, acestea isi vor pierde tinuta in timp ce sunt manevrate sau transportate.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru faptul ca ati luat in serios invitatia mea...:) Si pentru sfaturi...Eu o sa ma 'tin bine' in privinta observatiilor pt.ca stiu ca, de obicei, 'duşul rece' este cel care te trezeste...Am tras aer in piept inainte de a face invitatia grupului de pe Fb...:)
      Am vazut intr-un comentariu pe Fb.ca folositi pasta pt.flori facuta cu gum tex...inca nu am incercat, desi mi-am procurat gum tex-ul...Imi place fondantul Wilton pt.flori...e mai scump, dar se lucreaza f.bine...Va mai astept pe blog cu sugestii...fara mila...mi-am facut 'protectie'...Apreciez mult mai mult sinceritatea decat 'bifele'...:)Multumesc!

      Ștergere
  6. Imi place cum iesit !! Mai ales inima casapita si floricelele...Felicitari!! sii...spor la treabaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. f interesanta inima, dar si florile sint frumoase

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb tortul dar mai ales florile care sunt extraordinare!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea tortul a iesit super..florile au iesit super frumoase si cel mai bun ingredient pentru flori este tylose-ul (iti spun din exp) eu fac gumpaste (reteta incl acest tylose care e ceva in genul gumtexului dar ceva mai bun pentru flori) si il amestec in prop de 1 la 1 cu pasta de zahar si iese destul de bine...e o chestiune de timp pana o sa apara si pe piata de aici dar prob ca nu mai e mult..eu am luat tylose-ul de la o firma din olanda...iar cu cremele nu iti face griji atata timp cat nu e strat mai gros de 1.5 cm si are rulada pe margine poti sa il transporti si in SUA :) sa ma ierte domnul Dan dar nu am putut sa ma abtin...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Maria!
      Probabil ca nu va dura mult pana sa apara si la noi tot felul de ingrediente despre care am aflat doar citind diverse retete de gumpaste pe site-uri straine...à propos de site-uri, apreciez faptul ca ai publicat lista de link-uri utile pe blogul tau...

      Ștergere
  10. Florile si frunzele sunt perfecte. Doar ca sunt prea multe ( 3 crengute prea mult ) ... e prea incarcat.
    Cupola aia peste tort dreptunghiular nu prea merge ( mergea tot un patrat - dreptunghi mai mic ), insa ma gandesc ca asa ti-a fost adus pentru decorare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tzipi draga, stii tu ca aici e punctul meu vulnerabil...:)...mi-e frica mereu ca-mi ramane tortul prea gol...
      Formele geometrice au fost alegerea mea, dar ai dreptate, am sa incerc si varianta cu patrate.

      Ștergere
  11. Ma bucur ca ti-am descoperit blogul. Faci torturi frumoase si te voi urmari in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viorica, iti multumesc! Astept si sugestiile tale si ale tuturor celor ce ma viziteaza...:)

      Ștergere
  12. Draga mea, ai reusit inca un tort deosebit! Atat florile cat si inimioara...m-au topit! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere