miercuri, 22 februarie 2012

Tort 'La pescuit'




24 de comentarii:

  1. Prea multe briz-brizuri pe marginea tortului : sunt suficiente decoratiile de pe tort. Eu as fi lasat numai 2 tufe de papura

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am pus iarba din belsug...sa-i 'ţină de cald'...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Marinela faci niste torturi uimitoare, imi plac tare mult!
    Broscuta citind o tiparitura locala este o idee buna si hazlie, dar sarpele m-a dat gata!, din ce l-ai modelat? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sanda!Tiparitura chiar are o semnificatie speciala pentru domnul care a primit tortul si care este pasionat de pescuit...:) Sarpele este din isomalt. Te pup si iti multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  4. vai cei de frumos,super este foarte bine lucrat,felicitari draga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos dar cred ca team mai intrebat ce material e acela isomalt daca lam scris bine descrie un pic sa vad daca aici gasesc mersi mult si domnul sati dea idei la fel de frumoase

      Ștergere
    2. Mia, daca intri la adresa de mai jos, ai sa vezi produsul cu o scurta descriere si un filmulet de prezentare. Este de la firma Modecor...eu nu stiu unde esti tu, dar nu cred sa nu fie un distribuitor online...

      http://www.desertonline.ro/products/Isomalt.html

      Iti multumesc de vizita si de urari! si...spor si inspiratie iti doresc! :)

      Ștergere
  5. Superb! Mie imi plac toate "briz-brizurile" de pe marginea tortului, ca sa nu mai vorbesc de figurine! Iar faptul ca experimentezi noi materiale mi se pare extraordinar. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Cris! Ma stradui si cu materiale noi, dar e greu asa, empiric...:)

      Ștergere
  6. Tortul e minunat la fel ca ultimele tale torturi!Mie mi se pare ca Tzipi a trecut de la comentarii critice (care pana la un anumit punct erau constructive) la comentarii rautacioase care nu ajuta la nimic. Absolut nimeni in lumea asta nu s-a nascut perfect si fiecare din noi invata din experienta si din greseli. Se vede ca pui suflet in ceea ce faci si se vede o evolutie in creatiile tale din ultimele luni. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Nico!
      Sa stii ca apreciez faptul ca voi toate imi sunteti alaturi, fiecare in felul ei.
      Tzipi are un mare dar, acela al sinceritatii si al exprimarii fara ocolisuri...si de aceea mie mi-e foarte draga. M-a atentionat asupra unor lucruri pe care eu nu le vedeam, iar cei care le vedeau nu le exprimau...ca, na, cine stie cum reactioneaza omu'...:) Dupa observatiile ei, reperele mele au devenit un pic mai clare...Ii apreciez pe toti cei care mi-au marcat viata si dezvoltarea intr-un fel anume...ea este una dintre ei...mi-a pus probleme, m-a provocat si m-a facut sa ma privesc intr-o lumina critica...Ii multumesc acum asa cum o voi face cu toti cei care vor lasa aici comentariile lor sincere. Oricum, eu voi lucra asa cum SIMT...:)

      Ștergere
  7. eu una nu ma mai mir...stiu la ce sa ma atept cand apare un tort nou e superb si pescaru atat de reusit felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Care este cantitatea minina pentru realizarea acestui tort?

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti super buna la produsele de cofetarie dar mai am o intrebare pentu tine.Din 2 kg un pic mai restrans nu se poate?Te intreb fiindca se pare ca esti o experta in acest domeniu.Iti multumesc din inima.Este in viitor ziua sotului meu si as dori unul identic dar la 2 kg.Se poate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu iti multumesc, dar sa stii ca nu sunt deloc experta, sunt doar pasionata...:)
    Nu stiu daca inteleg corect...tu ma intrebi daca pot sa fac eu sau sa faci tu un tort de 2 kg?
    Iti pot spune cum l-am facut daca vrei sa-l faci.
    Daca te gandesti sa-l fac eu, deocamdata e o pb...Pentru moment, nu lucrez...din motive de sanatate, tb.sa fac o pauza...am exagerat cu noptile nedormite si am avut probleme, asa incat, deocamdata, nu lucrez. Dar putem vb.mai multe pe mail...scrie-mi la adresa:
    marinela.muresan@gmail.com
    si o sa-ti dau mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere