vineri, 18 mai 2012

Buchet de flori




18 comentarii:

  1. Extraordinare toate aceste flori facute de tine, nu-mi revin... (mi s-a taiat respiratia!)
    Fantastice! WOW!!! Orhideele tale sunt mai frumoase decat cele realizate de Dan si Ionela Dumitru (autorii blogului "Cakes to dream on") - si orhideele lor sunt perfecte!
    Oh, ce frezii, ce boboci de trandafiri... Cred ca si Ron Ben Israel si-ar scoate palaria in fata creatiilor tale. Esti o maestra!
    Cu multa admiratie,
    Sanda Turner

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sanda, tu esti mult prea darnica in aprecieri...
      Cei pe care tu ii numesti in comentariu sunt printre cei pe care eu ii apreciez foarte tare nu numai pt.cum lucreaza, ci si pt.felul in care se raporteaza la cei din jur.
      Iar daca vine vorba de 'monstrul' Ron Ben Israel, tare mi-ar placea sa am ocazia macar sa respir acelasi aer cu el...Si, bineinteles, nu m-as multumi doar cu respiratul...m-as stradui din rasputeri sa si 'fur' ceva de la el...:)

      Ștergere
  2. super,iar ma faci sa cred ca sant adevarate toate aceste flori facute de tine,felicitari,esti foarte talentata

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca nu-i nici o diferenta intre florile naturale si florile tale. Ba mai mult, chiar am suspectat ca ai pozat orhidee naturale, ca sa ma induci in eroare !
    Mai putin trandafirii aia rahitici: arata ca trandafirii aia din burete ( plastic ), din targ. Da' cred ca n-au suficiente petale in partea de sus. Ultima poza, trandaforul din dreapta nici macar nu arata a trandafir : parca l-a stors cineva ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima parte a comentariului tau ma multumeste pe deplin...a doua parte nu ma mira...Sa explic: e prima incercare mai serioasa de orhidee...ma bucur ca am reusit sa dau putin de lucru ochiului tau vigilent...Trandafirii conteaza ceva mai putin pt.ca in aia nu pot pune suflet prea mult...nu sunt chiar florile la care lucrez cel mai cu drag...Facusem si un trandafir mai bogat, deschis, dar am si uitat sa-l fotografiez...Toate florile din postarea asta trebuiau sa se apropie cat de cat de buchetul unei mirese...stiam doar speciile si culorile...asa, orientativ...

      Ștergere
  4. Marinela recunosc ca am admirat florile peste tot unde ai postat..Pe aici am trecut de 3 ori sa imi mai clatesc ochii cu minunatiile tale!!!Imi taie respiratia cat sunt de frumoase si reale..Mie personal imi plac si bobocii de trandafir care arata bine,sunt tare mandra de tine!!!Pup dulce si strang mana ta harnica si talentata!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Gabi! Esti draguta, iar eu nu pot decat sa-ti fiu recunoscatoare pt.toate cuvintele tale frumoase! :)

      Ștergere
  5. Atunci eu ce sa mai spun , sa repet ce au spus doamnele?! Marinela aveti o mana de aur, apreciez asta! Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca s-au folosit toate cuvintele frumoase,asa ca ma alatur si eu cuvintelor de apreciere!Felicitari de multe ori pentru daruirea de care dai dovada in a realiza aceste minunate flori de zahar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iti multumesc, Maria, pentru vizita si pentru aprecieri, pentru prietenia ta!

      Ștergere
  7. MM, ai pe undeva cum se leaga "crengile'' astea cu frunze flori boboci?! Pana amu m-am dumirit ca-mi trebe un cleste pentru taiat sarma, sa nu mai stric foarfeci cu asta:))) Eu nu-i pot tine pe toti pe o sarma, am banda, da bobocii cad de pe sarma, frunzele se desfac si ele de pe alta sarma, pe tija de baza-mi raman doar legaturile de banda izolatoare:))) Bine ca te-am descoperit, am pe aci ce studia. Sa ai o zi/noapte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria draga, la florile astea nu am poze pas cu pas. Pot sa-ti dau link spre alte postari, la alte flori, unde exista poze facute in diferite etape de lucru, inclusiv la partea cu 'legatul' pe sarma...:)

      Crin imperial:
      http://mmscakes.blogspot.ro/2012/08/crin-imperialfaze-de-lucru.html

      Clopotei(partea I):
      http://mmscakes.blogspot.ro/2012/06/clopoteipas-cu-pas-partea-i.html

      Clopotei(partea a II-a):
      http://mmscakes.blogspot.ro/2012/07/clopoteipas-cu-pas-partea-ii.html

      Sper sa-ti fie de folos macar un pic! :)

      Ștergere
  8. Oare un mulaj de silicon cu un boboc de trandafir,ma puteti sfatui de unde se poate cumpara?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimite-mi mesaj la dresa asta: mmuri9091@yahoo.com.
      O sa putem vb mai multe... :)

      Ștergere