miercuri, 4 iulie 2012

Tort cu crin imperial si clopotei




18 comentarii:

  1. Superrrrrr tortul Marinela,toate torturile tale ies in evidenta.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. super felicitari Elena Iancu

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt prea multe !
    -- Clopoteii nu se potrivesc cu crinii, pentru ca astia's mult prea mari si eclipseaza tot. Din cauza asta, clopoteii doar incarca, nu si orneaza - parerea mea.

    -- Globurile sunt iarasi in plus : aduc prea multe culori si pre amult volum. Ori deja volumul este dat de crini.
    Eu as fi lasat numai crinii - varianta 1.
    Sau varianta 2 : globurile si clopoteii, da' nu pusi impreuna, ci imprastiati pe tort separat ( din acelasimotiv, ca globurile sunt mari si eclipseaza tot ce-i pe langa ele).

    RăspundețiȘtergere
  4. superb si bine lucrat e de o finete rar intalnita felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. este frumos tortul,felicitari!!!
    globurile sant din zahar? cum le-ai facut? (am vazut cum se fac,dar nu am incercat nicodata.pt ca nu am cele necesare :()

    multumesc,
    claudia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Claudia!
      Globurile sunt dintr-un inlocuitor al zaharului, din isomalt...nici eu nu am lampa speciala, nici ustensile specializate, dar am improvizat...am suflat prin tub, dupa metoda sticlarilor, ca sa fac globuri din isomaltul topit in prealabil in ibric.

      Ștergere
    2. multumesc mult pt raspuns.

      o zi frumoasa!

      claudia.

      Ștergere
  6. Felicitari pentru toata munca depusa, si pentru toate realizarile atat de frumoase.
    Intradevar,lucrul cu isomaltul nu-i lucru usor.Pe langa ustensile cum ar fi lampa cu infrarosu,termometre speciale mai trebuie si experienta.Dar nu-i bai, vine pe parcurs.
    Si eu sunt la primele incercari de a lucra cu isomaltul, si nici eu nu am scule speciale,in plus consider ca obiectele sunt f pretentioase.Sa nu mai spun de tehnica de lucru si de tonele de bule de aer.Nu stiu de ce, dar la mine dupa 12 ore obiectele au devenit mate,cred ca umiditatea.
    Poate ne impartasim unele lucruri din putina experienta cu isomaltul.
    Numai bine va dorec!

    Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alexandra!
      Mi-ar face placere sa 'vorbim' mai mult...iti dau o adresa de mail: mmuri9091@yahoo.com.
      O zi frumoasa!

      Ștergere