sâmbătă, 13 iulie 2013

Tort cu floare fantezista




Experiment cu un material pe care il folosesc mai putin...si mai rar...

5 comentarii:

  1. DAca nu-mi spui cum ai facut aceasta minunatie,o sa mor de curiozitate!!!!!Nici nu stiu de unde sa incep.Tot am studiat pe toate partile si nu pot sa-mi dau seama.Si interiorul din ce l-ai facut?Toate felicitarile mele!O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este un experiment...o macheta...Floarea este din isomalt. Se lucreaza fierbinte. E un inlocuitor al zaharului...se topeste si se toarna sau se modeleaza...depinde de temperatura la care lucrezi. Daca il topesti si il torni pe o suprafata plana, poti face un soi de sticla...am inteles ca asa ceva se foloseste pentru cascadoriile cu geamuri si vitrine sparte...Cauta pe You Tube 'isomalt' si ai sa gasesti destule informatii...

      Ștergere
  2. Multumesc ,ma gindeam eu ca trebuie sa fie din aceasta gama,chiar voi cauta pe you tube.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am idee ce vrea sa insemne tortul asta, insa arata foarte bine ! Si e foarte original : cel mai original tort care l-ai facut pana acum !

    Toata lumea pune flori si desene pe torturi ( asta e imitatie ), insa decorul (asta e creatie ), e ...special !
    Sunt happy ca ai sarit afara din patratelul tau si ai inceput sa creezi : ai crescut mare ! Continua sa creezi, ca eu astept cu interes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are neaparat o semnificatie sau un mesaj...experimentasem floarea aceea fantezista din isomalt si am zis sa vad cum as putea sa o 'plasez' pe un tort...nici nu e un tort adevarat...e doar macheta...
      Daca tu esti 'happy', iti dai seama ca si eu sunt...inca si mai 'happy'... :D

      Ștergere