luni, 8 iulie 2013

Tort 'Marlboro'




Chiar daca nu e educativ, tortul acesta e simbolic pentru ocupatia cuiva care a beneficiat de surpriza pusa la cale de familie.

4 comentarii:

  1. E cu adevarat perfect, exceptie scrisul ala de pe pachetul de tigari ! Am crezut ca vad dublu, cand am citit pe pachetul de tigari ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, scrisul a fost o problema din start...rezultatul nu-mi place nici mie...

      Ștergere
  2. MIe imi place nespus de mult cu scris cu tot,e f mult talent inmagazinat in atita munca.Bravo!Sint onorata sa privesc lucruri atit de frumoase!SA fii sigura ca daca nu ar fi pe placut meu ti-as spune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Torina, multumesc!
    Scrisul a fost chiar o problema...persoana care voia tortul s-a hotarat tarziu si, fiind o fosta colega, nu am putut-o refuza...Daca mai aveam un pic de timp, incercam o alta tehnica, mai migaloasa...asa, am scris in graba, cu mana...In plus, unul dintre baietii mei avusese si un eveniment neplacut in ziua aceea...un individ mort de beat, intr-o duba, a lovit din spate masina noastra, condusa de baiat...nu au fost victime, doar masini avariate, dar eu am fost foarte intoarsa pe dos...nici un chef de torturi si de scris nu mai aveam...dar promisesem... :)

    RăspundețiȘtergere