vineri, 6 septembrie 2013

Vâsc (Viscum album si Viscum cruciatum) din zahar


7 comentarii:

  1. Arata perfect. Daca ai pus vreo poza cu vasc adevarat, sa stii ca eu nu am facut diferenta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok...pana la comentariul tau, nu pusesem nici o poza cu vascul adevarat. Acum este una...ultima...Sa vedem daca ti se mai pare in regula... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista o mica diferenta : vascul real, are un verde mai inchis si ceva mai multe frunze. Vascul tau e mai anemic, insa nu mi-as fi dat seama de asta, daca nu as fi avut in fata, poza pentru comparatie.
    Bobitele de vasc real, sunt semitransparente, iar ale tale sunt opace : banuiesc ca n-ai cu ce material sa le faci asta. Parerea mea e ca principala problema ramane nuanta de verde.

    RăspundețiȘtergere
  4. In legatura cu culoarea, e posibil...in ce priveste numarul de frunze, e o falsa impresie...in realitate, in vasul cu vasc adevarat, sunt mult mai multe crengute...daca faceam poze cu crenguta pe care am folosit-o drept model, se vedea mult mai bine...Numarul de frunze si dispunerea lor le-am respectat fara abatere de la realitate...pare anemic doar pentru ca nu am facut un buchet foarte mare... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inca o chestie...ca uitasem...la timpul acela, intr-adevar, nu putrea reda semitransparenta bobitelor...acum, daca o sa am timp (si chef!), as putea incerca si asta pt.ca, intre timp, m-am mai dotat cu una-alta si cred ca as putea scoate si niste bobite mai realiste...Dar, inainte de orice, sa mai scot un pic de timp liber!
      Te imbratisez (virtual!)...si multumesc ca rezisti inca 'pe metereze'! :)

      Ștergere
    2. Te imbratisez si eu ! Daca e vorba de bagat de vina, nu obosesc niciodata ...

      Ștergere
    3. Pentru mine e ok...esti 'maestra' mea de suflet!...nu ca nu mi s-ar face NEGRU in fata ochilor la unele comentarii de-ale tale! :D

      Ștergere