marți, 3 ianuarie 2012

Tort 'Barza cu bebe'



12 comentarii:

  1. Finut si delicat!Sa ai un an cat mai bun si plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nico, Adina, va multumesc! Un an bun sa fie pentru toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut bebelusul si imi place mult si placuta cu numele! Intr-un cuvant... SUPERB!Imi place muuuult! Pupici, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) ce tare e tortul. simplu si dragut. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nina, Mary, va multumesc! E prima mea incercare de bebe...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu intarziere, ca am avut o perioada proasta, da' sunt prezenta ! Plodul arata foarte bine, mai bine ca multe papusi adevarate, din magazine.

    Da' barza, barza e cam indecisa : nu s-a hotarat daca-i barza sau om de zapada ! Ciocul arata fix ca un morcov, cum au oamenii de zapada. Picioarele arata ca niste catalige ( pentru ca-i lipsesc degetele ).
    Barza are si gene de pitzipoanca ( cum au alea, gene false de plastic ) !
    In schimb, am apreciat freza barzei : foarte haioasa si de efect. Daca barza ar fi fost mai mult barza, decat om de zapada, ar fi fost si mai bine ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Tzipi draga, comentariul asta, desi e foarte drastic, e si foarte haios...Nu stiu cum ar fi daca te-as cunoaste personal, probabil ca m-ai enerva foarte tare...:))...asa, la modul virtual, te-am acceptat ca 'maestrul' meu in ale torturilor pentru ca esti de-o sinceritate la limita...si ma bucura mesajele tale chiar si atunci cand imi 'dai in freza'...:)) Nu am ras cu pofta de ceva vreme...am avut si eu pasele mele proaste...dar, in seara asta, am ras de-a binelea! Barza mea este misto...cea mai misto barza de care sunt in stare pana la momentul asta...:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, asa se jura si barbatu'meu, ca sunt cea mai enervanta persoana din lume!
    Las' ca barza aviatoare o sa fie mai reusita, nu-ti face griji !

    RăspundețiȘtergere