joi, 27 iunie 2013

Casuta piticilor













Initial, pe tortul acesta ar fi trebuit sa apara doar doua personaje: Alba ca Zapada si vrajitoarea care ii ofera marul otravit. Dar, pentru ca parintii sarbatoritei m-au informat ca ea ar fi fost neplacut impresionata de aceasta scena, am decis sa aglomerez peisajul si i-am adus in scena si pe pitici...
Tzipi, stiu ca n-o sa ma feliciti, dar... asta e!   :D :D

6 comentarii:

  1. E cam inghesuiala pe tortu' tau ! Inteleg ca trebuie musai sa fie 7 pitici, da' ar fi fost util, un tort maimare. Sau macar mai putine pete albe ( ca nu arata deloc a pietre ).
    Pe Alba ca Zapada ai imbracat-o ca pe matusa. si fata 1-ai facut-o cam turitita si cam lata, din care cauza arata imbatranita si incercanata.

    Vrajitoarea e cea mai reusita dintre toti. Daca i-ai fi facut barbia ascutita si alungita, ar fi fost perfecta. Se stie, ca toate vrajitoarele au barbia alungita ( in toate reperezentarile lor ).

    Cred ca daca ai fi facut casa o nuanta mai deschisa de gri, n-ar fi fost contrastul asa mare, si ar fi parut mai putin incarcat. albul ala fura ochii si ocupa mult spatiu, dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca lasam doar doua personaje, asa cum planuisem initial, nu ar fi fost inghesuiala...schimbarea a venit prin forta imprejurarilor. Unul dintre parinti nu a dorit vrajitoarea in prim-plan. Piticii au aparut ca solutie de compromis.
      Imbracamintea Albei ca Zapada nu e inventia mea...asa apare in desenul animat.De fata nu zic nimic, asa o fi!
      Vrajitoarea putea sa aiba, intr-adevar, barbia mai alungita...
      Casa si pietrele am hotarat sa le fac albe pt.ca sunt varuite de Alba ca Zapada... :D

      Ștergere
  2. O poveste minunata cu un decor pe masura.Felicitari!DAca ne dai si citeva detalii tehnice ,te mai felicit o data.(glumeam)Casuta cu ce este umpluta si am remarcat acoperisul,cu ce i-ai dat forma aceasta?Si tortul cu ce crema este realizat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Torina, multumesc!
      O sa-ti spun tot ce vrei...si nici macar nu astept 'supliment' la felicitari! :D
      Casuta este din cereale expandate. Acoperisul e din pasta de zahar...i-am facut striatiile acelea care imita paiele cu o ustensila din plastic...nimic complicat, am trasat doar linii...
      Tortul e o combinatie pe care am descoperit-o de curand. La prima vedere, nu mi s-a parut deloc tentanta, apoi am gustat. Am 'adoptat' reteta imediat. E un tort foarte placut la gust, usor si aromat. daca ai sa-l incerci, o sa-ti placa. Pun mai jos adresa paginii pe care poti vedea reteta...nu spun mai mult...te las sa cercetezi...Daca o sa vrei sa incerci, ai grija la cantitatea de zahar. Fata de reteta, eu am redus zaharul din crema cam la jumatate, altfel e exagerat de dulce.
      Sa ai spor la experimentat!

      http://laurafrunza.com/2010/10/25/tort-de-morcovi-cu-crema-de-branza/

      Ștergere