duminică, 2 iunie 2013

Tort cu crin alb...'trâmbiţa lui Dumnezeu'...

Crin alb sau...'trâmbiţa lui Dumnezeu', care ii cere lui Iisus sa se intoarca...Nu stiam...acum am aflat si eu...:)

8 comentarii:

 1. Floarea e perfecta, da' nu face sens : de ce sta pe o perna ? Ca si perna aia e cam diforma ( poza 2, latura din fata ): colturile sunt pre alungi si mijlocul pre abagat inauntru. Mai ales coltul din stanga, a plecat la plimbare.

  In general, pernele sunt simetrice ( la colturi ), da' perna t arata de parca ai cumparat-o de la second hand.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aici te contrazic Tzipi (că o pernă ar fi mai ”simetrică” și colțurile-s prea lungi).... Dacă Marinela ar fi făcut tortul mai pătrat (ori dreptunghiular, whatever), adică fără să aibe colțurile ieșite înafară... - ar fi arătat exact ca un pătrat (ori dreptunghi) în loc să arate ca o pernă... Câteodată trebiue să exagerezi anumite chestii (în copii/reproduceri) ca să poți reda mai bine realitatea.... Eu cred că perna arată grozav! Da, floarea e perfectă!!!!
   Urări de bine tuturor,
   Sanda Turner

   Ștergere
  2. Cred ca si amplasarea buchetului deruteaza putin...nu e in centru, e spre unul din colturi...In prima imagine, tortul se vede din fata...in a doua, din lateral...
   S-a dorit o perna din acelea oarecum de protocol...pe care se ofera darurile...eu atat m-am priceput... :D

   Ștergere
 2. Asa a fost comanda...flori pe perna...
  Cat despre perna, sa stii ca a fost simetrica...floarea nu a fost pusa pe centru, poate de aceea pare coltul 'plecat la plimbare'... :D

  RăspundețiȘtergere
 3. e superb tortul Marinela ,perna e perfecta ,imi place tare mult si culoarea si crinul se incadreaza perfect ,e la locul lui acolo...faci torturi superbe si te felicit.
  Te pup.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iti multumesc foarte mult, Lissa!
   Ma bucur de vizita...:)

   Ștergere