duminică, 2 iunie 2013

Tort cu crin alb...'trâmbiţa lui Dumnezeu'...

Crin alb sau...'trâmbiţa lui Dumnezeu', care ii cere lui Iisus sa se intoarca...Nu stiam...acum am aflat si eu...:)

8 comentarii:

  1. Floarea e perfecta, da' nu face sens : de ce sta pe o perna ? Ca si perna aia e cam diforma ( poza 2, latura din fata ): colturile sunt pre alungi si mijlocul pre abagat inauntru. Mai ales coltul din stanga, a plecat la plimbare.

    In general, pernele sunt simetrice ( la colturi ), da' perna t arata de parca ai cumparat-o de la second hand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici te contrazic Tzipi (că o pernă ar fi mai ”simetrică” și colțurile-s prea lungi).... Dacă Marinela ar fi făcut tortul mai pătrat (ori dreptunghiular, whatever), adică fără să aibe colțurile ieșite înafară... - ar fi arătat exact ca un pătrat (ori dreptunghi) în loc să arate ca o pernă... Câteodată trebiue să exagerezi anumite chestii (în copii/reproduceri) ca să poți reda mai bine realitatea.... Eu cred că perna arată grozav! Da, floarea e perfectă!!!!
      Urări de bine tuturor,
      Sanda Turner

      Ștergere
    2. Cred ca si amplasarea buchetului deruteaza putin...nu e in centru, e spre unul din colturi...In prima imagine, tortul se vede din fata...in a doua, din lateral...
      S-a dorit o perna din acelea oarecum de protocol...pe care se ofera darurile...eu atat m-am priceput... :D

      Ștergere
  2. Asa a fost comanda...flori pe perna...
    Cat despre perna, sa stii ca a fost simetrica...floarea nu a fost pusa pe centru, poate de aceea pare coltul 'plecat la plimbare'... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. e superb tortul Marinela ,perna e perfecta ,imi place tare mult si culoarea si crinul se incadreaza perfect ,e la locul lui acolo...faci torturi superbe si te felicit.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere