Va multumesc tuturor! Bonsaiul este una dintre plantele mele dragi. Dar ingrijirea unui bonsai este dificila...eu inca nu i-am putut patrunde secretele...Asa ca am zis sa incerc cu unul din zahar, poate ca iese ceva...:) Va imbratisez si va doresc sa aveti o zi muuuuult mai buna decat a mea...eu nu ma simt prea bine azi...
Wow, nu pot sa cred ca e pe bune ! Ciar ca e perfect ! Daca nu ai fi scris ca-i tort, ma jur ca nu m-as fi prins pana n-as fi facut pozele mari, ca sa ma uit la frunze !
Nu stiu daca ai vazut blogul asta cu torturi : fata aretehnica foarte buna, insa n-are simt estetic. Da' nu-i bai ... gasesti acolo tot felul de modele super-dragute : doarca trebuiesc luate separat si recombinate, ca sa dea bine. Cred ca asta e singurul ei tort elegant http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/09/tort-de-vacanta-torta-delle-vacanze.html
Am vazut la ea o tehnica foarte frumoasa de ornare, in stil filigran ( nu stiu daca e ciocolata alba sau pasta de zahar, ca nu ma pricep ): filigran din asta de pe marginea tortului ( daca nu i-ar fi pus pe margine bulinele alea portocalii, ar fi aratat mult mai bine ) http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/06/tort-bounty-torta-bounty.html
Ma gandesc ca poate te ajuta tehnica ei de filigran si modelele de flori ( chiar are flori frumoase ).
Da, am vazut, o am in lista de bloguri... Tehnica aceea despre care spui e o chestie pe care mi-am propus deja s-o incerc, dar nu i-a venit vremea...inca...Se foloseste Royal Icing, eu inca nu am lucrat cu asa ceva... Dora este o fata foarte indemanatica si, din cate am vazut pe culinar.ro, nu este o 'secretoasa'...lucreaza de ani multi...am gasit postari din anii anteriori in care isi dezvaluie micile sau marile 'taine' ale lucrului cu icing-ul. Eu iti multumesc pt.bunavointa si pentru interes, ma bucur ori de cate ori imi lasi mesaj, chiar si atunci cand ma 'taxezi' aspru... Interventiile tale m-au facut sa fiu mult mai atenta la niste lucruri pe care nu le constientizam...:)
Ce minunatie....FELICITARI!!!!!
RăspundețiȘtergereO seara placuta!!!
foarte frumos! Bravo ca ai incercat ceva nou!
RăspundețiȘtergerewow,superb,felicitari pentru ideie,felicitari pentru frumoasa realizare,sa ai o zi frumoasa
RăspundețiȘtergerece frumos e un pic altfel decat celelalte torturi felicitari.
RăspundețiȘtergereWoooow! Super, draga mea! Ceva inedit! Felicitari!
RăspundețiȘtergeree minunat!!!!felicitari!!!
RăspundețiȘtergereVa multumesc tuturor! Bonsaiul este una dintre plantele mele dragi. Dar ingrijirea unui bonsai este dificila...eu inca nu i-am putut patrunde secretele...Asa ca am zis sa incerc cu unul din zahar, poate ca iese ceva...:)
RăspundețiȘtergereVa imbratisez si va doresc sa aveti o zi muuuuult mai buna decat a mea...eu nu ma simt prea bine azi...
Supeeerb!!E ceva inedit!Felicitari!
RăspundețiȘtergereSuperb Marinela, am ramas cu gura cascata , o adevarata arta! Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereLa prima vedere am crezut ca este real. Sincere felicitari!
RăspundețiȘtergereNico, Adela, Dan si Ionela, va multumesc! In primul rand, pt.ca ma vizitati, apoi pt.feed-back...:)
RăspundețiȘtergereO noapte calda si linistita sa aveti!
Wow, nu pot sa cred ca e pe bune ! Ciar ca e perfect ! Daca nu ai fi scris ca-i tort, ma jur ca nu m-as fi prins pana n-as fi facut pozele mari, ca sa ma uit la frunze !
RăspundețiȘtergere:))... ma bucur, Tzipi!
RăspundețiȘtergereNu stiu daca ai vazut blogul asta cu torturi : fata aretehnica foarte buna, insa n-are simt estetic. Da' nu-i bai ... gasesti acolo tot felul de modele super-dragute : doarca trebuiesc luate separat si recombinate, ca sa dea bine.
RăspundețiȘtergereCred ca asta e singurul ei tort elegant http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/09/tort-de-vacanta-torta-delle-vacanze.html
Am vazut la ea o tehnica foarte frumoasa de ornare, in stil filigran ( nu stiu daca e ciocolata alba sau pasta de zahar, ca nu ma pricep ): filigran din asta de pe marginea tortului ( daca nu i-ar fi pus pe margine bulinele alea portocalii, ar fi aratat mult mai bine ) http://dora-s-sweettreasures.blogspot.com/2009/06/tort-bounty-torta-bounty.html
Ma gandesc ca poate te ajuta tehnica ei de filigran si modelele de flori ( chiar are flori frumoase ).
Da, am vazut, o am in lista de bloguri...
RăspundețiȘtergereTehnica aceea despre care spui e o chestie pe care mi-am propus deja s-o incerc, dar nu i-a venit vremea...inca...Se foloseste Royal Icing, eu inca nu am lucrat cu asa ceva...
Dora este o fata foarte indemanatica si, din cate am vazut pe culinar.ro, nu este o 'secretoasa'...lucreaza de ani multi...am gasit postari din anii anteriori in care isi dezvaluie micile sau marile 'taine' ale lucrului cu icing-ul.
Eu iti multumesc pt.bunavointa si pentru interes, ma bucur ori de cate ori imi lasi mesaj, chiar si atunci cand ma 'taxezi' aspru...
Interventiile tale m-au facut sa fiu mult mai atenta la niste lucruri pe care nu le constientizam...:)
superb tort,e perfect,daca as fi vazut doar fotografia fara sa spui ca e tort ,as fi crezut ca e adevarat bonsai.
RăspundețiȘtergereFelicitari!
Multumesc, Lissa! Ma onoreaza vizita si aprecierile tale!
RăspundețiȘtergereTort Dobos e vasul...dupa reteta ta...;)
superb! felicitari!
RăspundețiȘtergereIti multumesc, Giovanna!
Ștergerenu pot sa spun decat inca o data wow....Felicitari !!!
RăspundețiȘtergereAcel 'wow' spune multe...:) Multumesc pentru toata 'incarcatura' lui...:)
Ștergere